Westerbroek | straatinfo

overige politie meldingen

Man gewond na macht over stuur kwijt

overige

Westerbroek - Een 54-jarige man uit Groningen raakte woensdagavond 25 oktober gewond nadat hij op de A7 ter hoogte van Westerbroek door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en tegen de vangrail tot stilstand kwam.

De 46-jarige man uit Heerenveen die achter de 54-jarige reed, zag dat de auto de linkerzijde van de vangrail raakte en vervolgens voor de auto van de 46-jarige tot stilstand kwam. De man uit Heerenveen kon de auto voor hem niet ontwijken en botste tegen hem aan. Hierna kwam de 54-jarige tot stilstand tegen de vangrail. De Groninger werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De 46-jarige werd ter plaatse door de ambulancemedewerkers gecontroleerd. Hij had pijnklachten aan benen en nek. Zodra de medische toestand van de 54-jarige het toelaat wordt er bloed van hem afgenomen. Wanneer hij niet wil meewerken wordt hij gevorderd om mee te werken. Weigert hij dan nog steeds dan wordt een proces-verbaal van weigering opgemaakt. Hij mag de medewerking aan een bloedonderzoek alleen straffeloos weigeren indien er sprake is van bijzondere geneeskundige redenen.

Soortgelijke berichten

Man gewond bij eenzijdig ongeval
Assen

Auto in brand na ongeval
Wieringerwerf

Twee gewonden bij verkeersongeval
Reduzum

Man gewond bij eenzijdige aanrijding
Sellingen

Ernstig gewonde na ongeval op A29
Heijningen

Gewonde bij verkeersongeval
Nij Beets

Autobestuurder verliest macht over stuur, inzittenden gewond
Wildervank

Eenzijdige aanrijding door hartfalen
Hoog Soeren

Automobilist rijdt tegen boom
Broek Op Langedijk

Motorrijder te water
Schipluiden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio